Kosmische boodschappen Ben Paus

Ben paus kosmische boodschapper

Ik ben Ben, niet paranormaal paraabnormaal met die woorden stak Ben Paus de avond af. Daarmee gaf hij vooral aan dat hij gewoon zichzelf was. Tijdens de avond bleek ook dat hij in zijn leven moeilijke tijden had meegemaakt en zichzelf daarna weer helemaal terug gevonden had. Hij vertelde daar ook over zodat anderen daar iets voor zichzelf uit konden pakken, en dus iets aan hebben.

Ben had een hele boel zelfgemaakte kaarten bij zich met daarop liefdevolle kosmische boodschappen. Degene die ik had gekregen luide "De eerste stap op weg naar verlichting is stoppen met piekeren" zeer toepasselijk voor mij.
Tijdens de avond kreeg een bezoeker, een jongeman die zijn leven aan het veranderen was ook een hart onder de riem gestoken door Ben.

Vele mooie kaarten met prachtige kosmische persoonlijke boodschappen selecteerde Ben zorgvuldig om aan de juiste persoon te geven. Ben doet dat met veel passie en liefde. Intuïtief zoekt hij de juiste kaarten bij de juiste persoon. Aan het einde van de avond gaf hij zelfs (met toestemming) zijn gekregen bloemetje aan een ander tezamen met een persoonlijke liefdevolle boodschap voor de ontvanger. Deze vrouw was zichtbaar geraakt door zijn woorden en het gebaar.
Ben liet een indruk achter van iemand die met veel passie, liefde en spiritualiteit anderen zoveel mogelijk op een zuivere manier helpt.