Impressie numerologie avond met Gerrit Jansen

De getallen van je naam, geboortedatum je woonplaats en de einduitkomst combineer je met je huidige levensopdracht, ze geven inzicht in het hier en nu.

Dat was de aankondiging van de avond numerologie van Gerrit Jansen. Het was in mijn beleving een mooi sinterklaasgeschenk. Op de bewuste avond waren de stoelen netjes in een ovalen kring neergezet. Er waren een stuk of 40 deelnemers die na een gezellig gesprek, op de stoelen plaats namen. Ieder die dit wilde had een lotje met een nummer gekregen, deze vervolgens voorzien van de geboortedatum en voor de spreker op tafel gelegd. Na een korte gezamenlijke meditatie ging dhr. Jansen van start. Willekeurig koos dhr. Jansen een lot, wende zich vervolgens tot de eigenaar, om de in de geboortedatum, en het nummer van het lot gesloten informatie vol enthousiasme over te brengen. Hij vertelde luid en duidelijk wat de nummers betekenden en plaatse de informatie in een bredere context. Hierbij stond de in dit leven gekozen persoonlijkheid en levensmissie centraal. Gerrit Jansen heeft een sterke leuke persoonlijkheid, kan erg beeldend vertellen. Met veel gezegden, grappige voorbeelden en beeldspraak maakte hij niet alleen de boodschap duidelijk maar bracht hij de groep geregeld aan het lachen. Hij gebruikte grappige woordkunsten, waarbij hij inzicht gaf dat niet alleen de numerieke symbolen maar ook de woorden een diepere betekenis met zich meedragen.

Door het aantal deelnemers kwam niet iedereen 'aan de beurt' want op zeker moment is het tijd om af te ronden. Desondanks kon ieder zijn voordeel doen met de wijze woorden en inzichten, lachen en van de sfeer genieten. De informatie welke Gerrit gaf aan mensen, die ik kende, was verbazend goed passend. Wil je precies ervaren wat zo'n avond inhoud, dan moet je er de volgende keer zeker bij zijn!

Gerrit Jansen, PSI en alle gezellige deelnemers, bedankt voor de leuke avond!

Wil je meer over Gerrit Jansen weten kijk dan hier: puur zijn

Je kunt op dit artikel je reactie geven of ervaring van de avond delen.