Helderziende waarnemingen Simon Bakker

Simon bakker

Rond de 30 mensen waren gekomen om de paragnost van de avond te horen. Het was opvallend dat er weer zoveel meer vrouwen dan mannen waren. Na de openingsceremonie kreeg Simon Bakker het woord. Simon stak van wal met kort advies over spiritualiteit. De kern van deze boodschap was in mijn woorden; je niet alleen op je eigen spiritualiteit te richten maar ook op anderen, goed voor elkaar te zijn.

Simon is een echte Amsterdammer met een Amsterdams accent. Maakte een extraverte populaire indruk met een recht voor zijn raap en iets wat dominante aanwezigheid. Iemand die zich niets liet vertellen, ook veel zelfvertrouwen uitstraalde.

Deze avond was er ook een jong meisje gekomen. Vrijwilliger Floris die ernaast zat was het al opgevallen dat ze een 'hoge energie' heeft.
Zonder verdere introductie richtte Simon zich als eerste tot dit meisje. Ook Simon had het opgemerkt dat het een bijzonder kind was. Daarbij kreeg Simon ook extra informatie via zijn paranormale gaven. Richtte zich vooral op het meisje vertelde de aanwezigen over het kind en wat het bijzonder maakte. Ook stelde hij wat vragen en probeerde hij het kind op een iets wat botte manier uit de tent te lokken door wat te plagen. Volgens zijn zeggen was ze namelijk vrij ongetemd en krachtig. Ze liet zich echter niet echt uit de tent lokken.

Veel mensen hadden een nummertje en eventueel een voorwerp ingeleverd en waren vol verwachting of ze gekozen zouden worden. Simon koos een persoon uit de kring of een nummertje op basis van intuïtie. De gekozen persoon kreeg informatie over bijvoorbeeld overleden dierbaren en daarbij ook vaak concreet advies. Mijn indruk daarvan was dat Simon goede gedetailleerde informatie doorkreeg dat onmiskenbaar bevestigde dat Simon een integer en sterk medium is. Hij converseerde zelfs op gegeven moment met een entiteit om informatie verduidelijkt te krijgen. Het was te zien dat hij verder nog informatie visueel en via helder horen binnen kreeg.
Zijn eigen Amsterdamse persoonlijkheid was bij de communicatie ook sterk aanwezig. Hij vertelde ook graag over zijn eigen ervaringen. Simon uitte zich erg direct. Volgens zijn zeggen ook juist om een boodschap kracht bij te zetten, met als doel dat men daar meer aan heeft. Gelukkig zijn veel mensen in Oss deze mentaliteit niet ongewoon. Alhoewel sommige mensen van wat meer subtiliteit houden. Ieder heeft echter zijn eigen karakter.
Wat ook opvallend was dat Simon soms in de ik vorm naar de geestenwereld refereerde. Hij voelt zich, en is duidelijk zeer verbonden met de geestenwereld.

Als laatste gaf Simon nog een demonstratie aan de drie vrijwilligers Floris, Tom en Alexander (ikzelf). We werden gevraagd bij Simon plaats te nemen. Floris was als eerste aan de beurt bij deze demonstratie/les. Zonder verder uitleg of introductie bleek de bedoeling te zijn dat Floris een vrouw een hand gaf en zich introduceerde. Simon gaf daarbij op zijn direct manier feedback, hoe dit te beter doen. Floris kreeg het advies de ander goed te observeren, en zelf krachtiger over te komen. Simon vertelde dat hij het goed vond als de drie vrijwilligers zich ook bekommerden om de bezoekers. Bijvoorbeeld als die ergens mee zaten. Tom had ook meegedaan. Zijn 'opdracht'was een andere bezoeker, een man een hand te geven. Hij kreeg ook tips over hoe dit beter te doen en verbinding te maken met iemands energie. Het leek vooral te gaan hoe je hierbij overkwam en de ander te observeren. Zelf sloeg ik het aanbod er aan mee te doen af. Dit omdat ik niet graag in middelpunt van belangstelling sta en kritisch bekeken te worden. Floris en Tom hadden er wel interesse in, voelden zich ook meer op het hun gemak. Ze vertelde na afloop dat ze er ook zeker wat aan hadden.

Berthie ronde de avond af met de aankondiging dat Floris op 5 februari een thema -avond geeft over healing. Waarbij je door middel van demonstraties zelf zult ervaren hoe krachtig en snel genezing kan zijn.

Het was een leuke gezellige avond, Simon gaf van uit de geestenwereld de bezoekers concrete informatie en advies. Zoals gezegd is Simon zeer begaafd. Zijn manier van doen was verrassend en soms ook intrigerend. Magnetiseren doet Simon ook vertelde hij. De indruk ontstond bij mij, dat hij met 1 aanraking iemand energie kon verbeteren. Dat merkte ik ook toen hij mij aanraakte. Je gaat je dan afvragen wat hij wel niet voor iemand kan betekenen met een volledige ‘magnetiseer sessie’.
Meer informatie over Simon Bakker kun je vinden op zijn facebook:
https://www.facebook.com/simon.bakker.56

Een stukje achtergrond over Simon:

Mijn naam is Simon Bakker,
Als kind zijnde lag ik al heel vroeg in het ziekenhuis, heb daarom ook het kinderlijke gemist. Toen ik wat ouder werd, namelijk mijn 7e jaar kwam mijn moeder erachter dat ik een heel apart kind was.
Mijn moeder vond ook dat ik zeer eenzaam was en een bijzonder mooi kind.
Ik voelde me niet veilig op school en ook vaak onbegrepen. Ik "kocht" mijn vrienden om erbij te horen. Ik ging ook meer met vrouwen om, want vrouwen begrepen mij beter en gaven mij veiligheid en liefde, wat ik als kind tekort ben gekomen.
Zodoende ben ik ook in het spirituele terecht gekomen. Mijn moeder noemde me altijd: De Dromer. bron