Sprekers

Ben paus kosmische boodschapper
Geplaatst op: 03/13/2014 - 09:47

Ik ben Ben, niet paranormaal paraabnormaal met die woorden stak Ben Paus de avond af. Daarmee gaf hij vooral aan dat hij gewoon zichzelf was. Tijdens de avond bleek ook dat hij in zijn leven moeilijke tijden had meegemaakt en zichzelf daarna weer helemaal terug gevonden had. Hij vertelde daar ook over zodat anderen daar iets voor zichzelf uit konden pakken, en dus iets aan hebben.

Ben had een hele boel zelfgemaakte kaarten bij zich met daarop liefdevolle kosmische boodschappen....

Lees meer...
Simon bakker
Geplaatst op: 01/19/2014 - 18:26

Rond de 30 mensen waren gekomen om de paragnost van de avond te horen. Het was opvallend dat er weer zoveel meer vrouwen dan mannen waren. Na de openingsceremonie kreeg Simon Bakker het woord. Simon stak van wal met kort advies over spiritualiteit. De kern van deze boodschap was in mijn woorden; je niet alleen op je eigen spiritualiteit te richten maar ook op anderen, goed voor elkaar te zijn.

Simon is een echte Amsterdammer met een Amsterdams accent. Maakte een extraverte populaire...

Lees meer...
Geplaatst op: 12/06/2013 - 15:29

De getallen van je naam, geboortedatum je woonplaats en de einduitkomst combineer je met je huidige levensopdracht, ze geven inzicht in het hier en nu.

Dat was de aankondiging van de avond numerologie van Gerrit Jansen. Het was in mijn beleving een mooi sinterklaasgeschenk. Op de bewuste avond waren de stoelen netjes in een ovalen kring neergezet. Er waren een stuk of 40 deelnemers die na een gezellig gesprek, op de stoelen plaats namen. Ieder die dit wilde had een lotje met een...

Lees meer...