Over

Sub-menu

Onze Vereniging

Vereniging PSI is een paranormale en spirituele vereniging, met liefde en warmte voor de mensen om haar heen. De naam PSI staat voor: "Buitenzintuiglijke Waarneming". PSI is opgericht in 1982 en is uitgegroeid tot een vereniging met ongeveer 60 leden.

Er worden woensdagavonden georganiseerd, met onderwerpen als: bloemenseances, healings, workshops, psychometrie, lezingen, helderziende waarnemingen, etc.

In het nieuwe seizoen 2015/2016 organiseert PSI Oss vanaf 2 september een bijeenkomst per maand. Op de eerste woensdag van de maand.
Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk. Er worden betrouwbare sprekers uitgenodigd. Enkele zijn bekend van het televisieprogramma RTL 4 “Dit is mijn Toekomst”. Mediums en helderziende met (spontane) helderziende waarnemingen, al dan niet aan de hand van voorwerpen, zelfgemaakte waskaarten, bloemenseance of anders, zullen de revue passeren. Evenals een astrologe, numeroloog en vele anderen.

U bent allen van harte welkom op deze avonden.

De avonden worden gehouden in gebouw:
de Pinksterterp
Vianenstraat 102, Oss.
Dit is direct naast de Paaskerk
Wethouder van Eschstraat 165, Oss

De avonden
Zoals U waarschijnlijk al weet, verzorgt PSI een keer in de maand op woensdagavond, een healing, cursus, lezing, informatieavond met helderziende waarnemingen etc. Deze woensdagavonden zijn voor iedereen toegankelijk, voor zowel leden als niet-leden. Zie hiervoor ook de agenda.

Voor al onze activiteiten geldt: wijzigingen voorbehouden. Ondanks de grootst mogelijke zorg kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er op het aller laatste moment een wijziging plaats vindt zodat wij voor een geplande avond een plaatsvervanger/ster moeten regelen. De wijziging wordt dan aan de zaal d.m.v. een poster aangekondigd! Wij vragen hiervoor uw begrip.

De vereniging PSI doet haar best om de sprekers met zorg uit te kiezen, maar stelt zich niet aansprakelijk voor uitspraken/uitwerkingen/daden van de sprekers en docenten.
Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor vermissing van foto's, voorwerpen, enz.Let u er daarom alstublieft goed op, aan het einde van de avond, uw neergelegde dingen weer mee te nemen.

Tijdens de avonden
Voor het goed verlopen van de avonden vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Alle avonden beginnen klokslag 20:00 uur en eindigen om circa 22:15 uur.
Halverwege de avond is er een korte pauze. Tijdens de pauze kan men achter in de zaal een drankje kopen en in de hal of in de zaal gezellig met elkaar praten.

De zaal is open vanaf 19.30 uur. Om 20:00 uur sluiten de deuren.
Als de deuren van de zaal gesloten zijn kunt u e.v. op de gang wachten en, na de pauze, de rest van de avond bijwonen.
Wij doen dit omdat het heel erg stoort als u tijdens de meditatie binnenkomt.
Als onze gast met de avond is begonnen en iemand een boodschap krijgt is het voor de bezoeker en onze gast heel storend als er nog mensen binnenkomen.

Mobiele telefoons en/of buzzers dienen van te voren te worden uitgeschakeld!!!

Wij vinden het fijn als u tijdens de waarnemingen zo stil mogelijk bent.
Er worden zeker wel grapjes gemaakt en er zijn situaties waarbij voluit gelachen kan worden.
Indien het weer stiller wordt ga dan niet uitvoerig alles bespreken met anderen maar concentreer u weer op de inhoud van de avond.

Tijdens de pauze is het gepast onze gast zijn of haar rust te gunnen.
Behalve als deze u heeft gevraagd in de pauze of na afloop contact op te nemen.

Het kan voorkomen dat (tijdens een drukke avond) niet iedereen een boodschap krijgt.
De kracht van een avond bijwonen, zonder dat u een boodschap krijgt, is juist gelegen in het feit dat in elke boodschap wel iets voor een ander wordt gezegd.
Luister goed naar de boodschappen deze kunnen ook voor u bijzonder waardevol zijn.

Het is niet gepast het tweede deel van de avond niet bij te wonen wanneer u voor de pauze reeds een boodschap heeft mogen ontvangen.

Na de avond wil ook onze gast graag naar huis.
Hou de gesprekken kort, anderen willen misschien ook nog iets vragen.
Wilt u onze gast alsnog spreken, neem dan een visitekaartje mee en maak de volgende dag telefonisch een afspraak.

Voelt u zich vervelend door de gebeurtenissen van de avond, ga dan niet zo naar huis, maar praat er over met een van de bestuursleden.

Het Psi-embleem
Centraal in het ovaal staat het Ankh-symbool.
Dit is het symbool voor het eeuwige leven, de eeuwige liefde.
Het stoffelijke (kruis) is ondergeschikt aan het geestelijke (cirkel).
De driehoek van donker naar licht symboliseert de levensweg van de mensheid: van het grofstoffelijke aan onze zijde naar het geestelijke leven aan gene zijde, welke in de cirkel tot zuiver wit is geworden.
De weg naar het licht wordt verder uitgebeeld door de harmonieuze uitstraling van de chakra's.
Het Mercurius - Hermes - symbool vertegenwoordigt het leven zelf, in al zijn relaties en beweeglijkheid.

Adverteren op deze website
Wij bieden mediums en andere belanghebbenden de mogelijkheid om op deze website te adverteren. De kosten voor een advertentie op onze advertentie-pagina zijn € 50 per jaar. Advertenties kunnen opgestuurd worden naar de redactie van PSI-nieuws via redactie@psioss.nl
Na goedkeuring door het bestuur, wordt de nota verstuurd. Als het verschuldigde bedrag binnen is, wordt de advertentie geplaatst.
Advertenties kunnen zonder opgaaf van reden geweigerd worden. Advertenties dienen als jpg aageleverd te worden en van voldoende kwaliteit (scherpte) te zijn, zodat bij het vergroten, verkleinen en bewerken, het verlies aan scherpte tot een minimum beperkt blijft. (afmeting: 400 pixels hoog en 800 pixels breed).
Indien gewenst kan er een link worden geplaatst (werkt na aanklikken van de advertentie) naar een website of naar het e-mail-scherm. Zodat onze bezoekers meer informatie kunnen vragen / opzoeken.
Ook dienen eventuele afbeeldingen vrij van publicatierechten te zijn.