Datum: woensdag, september 6, 2017 - 20:00
Deze avond is er de algemene leden vergadering. Alleen toegankelijk voor leden.
Datum: woensdag, augustus 2, 2017 - 20:00
Geen bijeenkomst
Datum: woensdag, juli 5, 2017 - 20:00
Wegens vakantie geen bijeenkomst
Datum: woensdag, juni 7, 2017 - 20:00
Presentatie: Gerrit Jansen. Aan de hand van de geboorte datum en naam, gaat Gerrit ons inzichten geven. Gerrit staat bekend om zijn humor en grote woordenschat. De aangereikte boodschappen worden door hem duidelijk uitgelegd zodat het voor een ieder te begrijpen is.
Datum: woensdag, mei 3, 2017 - 20:00
Presentatie: Simon Bakker. Aan de hand van voorwerpen zoals foto's , sieraden en andere persoonlijke voorwerpen mag Simon een Kosmische boodschap aanreiken. Wie Simon kent weet, dat deze avond zeer zeker de Amsterdamse humor weer aanwezig zal zijn.
Datum: woensdag, april 5, 2017 - 20:00
Presentatie: Jock de Jong. Jock staat bekent om haar zelf ontworpen kaarten. Ondanks de lange voorbereiding maakt zij de kaarten liefdevol. De boodschappen die zij aan de hand van de kaarten mag aanreiken zijn zuiver en voor iedere persoon herkenbaar.
Datum: woensdag, maart 1, 2017 - 20:00
Presentatie: Cora de Koning. De Karma spiegels die Cora zelf van aardewerk maakt zijn voorzien van een speciale boodschap en worden aan de juiste persoon doorgegeven. Het is een geschenk om deze te mogen ontvangen en mee naar huis te kunnen nemen.
Datum: woensdag, februari 1, 2017 - 20:00
Presentatie: Bert Back. Bert is niet alleen een goed medium maar ook staat hij bekend als een goed paragnost. Hij is regelmatig te zien op TV in het programma 'dit is mijn toekomst". Op alle vragen die u stelt zal Bert u inzichten geven en mag hij boodschappen aanreiken.
Datum: woensdag, januari 4, 2017 - 20:00
Presentatie: Freddy Kaak. Freddy is regelmatig te zien op TV bij het programma "dit is mijn toekomst". Ook staat hij door het hele land voor volle zalen. Zoals hij het zelf benoemd, is een mixavond een avond waarbij Freddy o.a. met numerologie, spontane waarnemingen ,zandlezen, handlezen enz ... zijn boodschappen aanreikt. Wij kunnen uitkijken naar een speciale avond.
Datum: woensdag, december 7, 2016 - 20:00
Presentatie: Ben Paus. De maand december is de maand van elkaar extra lief hebben en geschenken geven. Ben Paus staat bekend als de gulle gever. Zijn eigen gemaakte kaarten met een speciale boodschap zal hij u graag ook deze avond weer aanreiken.
Datum: woensdag, november 2, 2016 - 20:00
Presentatie: Ed van Roosmalen. Ed is regelmatig te zien op tv. Aller Zielen is de dag waarop alle zielen van gestorvenen worden herdacht. 2 november is een gedenkdag voor al onze dierbare overledenen. Er is dan ook geen enkele twijfel mogelijk dat de boodschappen die Ed deze speciale avond spontaan mag ontvangen wellicht afkomstig zijn van een dierbare overledenen.
Datum: woensdag, oktober 5, 2016 - 20:00
Presentatie: Fientje Simons. Op haar eigenwijze gaat Fientje deze avond met een geheel nieuwe techniek spontane helderziende boodschappen aanreiken. Wij gaan er vanuit dat het een succes volle avond zal worden.
Datum: woensdag, september 7, 2016 - 20:00
Woensdag 7 september: Algemene ledenvergadering. De vergadering begint om half 8 en is alleen voor leden toegankelijk. Na de vergadering die ongeveer 1 uur duurt is er voor de aanwezige leden een Bloemenseance. Presentatie: Cor Puijk. Het is de bedoeling deze avond een bloem of boeketje mee te nemen, die u een dag van tevoren in huis laat staan zodat de bloemen zoveel mogelijk u energie op kunnen pakken. Bloemen hebben veel te vertellen. Aan de hand van de bloemen gaat Cor deze avond kosmische boodschappen aanreiken.
Datum: woensdag, augustus 3, 2016 - 20:00
De eerst volgende bijeenkomst is op 7 september
Datum: woensdag, juli 6, 2016 - 20:00
Namens het bestuur een prettige en zonnige vakantie